Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
bedrukteusbsticks.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()
1 producten

USB sticks bedrukken

Breng uw onderneming dagelijks onder de aandacht van vaste en potenti??le klanten met een nuttig en handig geschenk: een bedrukte USB stick. U kunt USBsticks bedrukken met de naam, het logo of de slogan van uw onderneming en zo uwbedrijf onder de aandacht van het publiek brengen. Uitstekend geschikt voorpromoties of als relatiegeschenk.

Wij leveren al ruim 17 jaar bedrukte USB sticks van goede kwaliteit en met de verschillende capaciteiten, zodat u cadeau kunt geven wat u voor uw promotie het meest geschikt acht. De bedrukte USB sticks zijn in onze webshop eenvoudig en snel te bestellen. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op met onzemedewerkers. Zij kunnen uw eventuele vragen vakkundig beantwoorden.

Als u nu bestelt, worden er geen instel- en afleveringskosten in rekening gebracht. Dat is een cadeautje onzerzijds.

Een handig en handzaam geheugen

De USB sticks zijn tegenwoordig niet meer uit de zakenwereld weg te denken en iedereen heeft er wel een of twee in zijn bezit. Een USB stick is dus een uitstekend relatiegeschenk en bovendien een extra 'geheugensteuntje' voor uw klanten. Zij zullen u niet snel vergeten, want de USB sticks bedrukt met uwtekst wordt vaak dagelijks gebruikt.

Niet alleen de zakenwereld, maar ook jongeren maken veel gebruik van deze vormvan geheugenopslag. Ook voor hen is een bedrukte USB stick een ideaal promotiegeschenk.

Dubbele reclame!

USB sticks bedrukken is niet de enige wat u kunt doen met deze vorm van dataopslag.U kunt ook een kleine promotiefilm op de USB stick zetten. Zo kunnen uw klanten en potenti??le klanten op deze wijze wat uitgebreider kennis maken met de producten en diensten van uw onderneming. Beter gezegd: Tweemaal reclame voor de prijs van ????n!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster