bedrukteusbsticks.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Goedkope USB sticks reclame laten maken

Een USB stick is iets waar niemand genoeg van heeft. Je slaat er informatie op om aan anderen te geven, of om de informatie voor jezelf veilig te stellen. Bovendien moeten we voorzichtig zijn met w????r we onze informatie hebben staan. Op kantoor werken we op een computer die niet van ons is, en ook onderweg lopen we wel eens een internetcaf?? binnen. Dan zijn we blij als we onze USB stick bij ons hebben.
Voor uw klanten zal het niet veel anders zijn. Regelmatig tasten ze mis. Ze hebben hun USB stick niet bij de hand.

Voorzie voordelige USB sticks van uw visitekaartje

Niemand zit te wachten op het zoveelste saaie kartonnen kaartje. Wij bedrukken goedkope USB sticks met uw bedrijfsgegevens, zodat uw klanten elke keer op een positieve manier aan u herinnerd worden.

Uitstekende ??n voordelige producten

Doordat wij al zeventien jaar ervaring hebben met relatiegeschenken, hebben wij de goedkoopste USB sticks voor u weten te bemachtigen uit een voorraad topproducten. Ons voordeel is uiteraard ??w voordeel, waardoor u bij ons heel voordelig goedkope USB sticks kan laten bedrukken.

Bestellen en instellen

Veel bedrijven rekenen instelkosten, nog voordat u daadwerkelijk iets bestelt heeft. Wij geloven daar niet in. Daarom kunt u bij ons goedkope USB sticks bestellen z??nder instelkosten, en bovendien z??nder verzendkosten. Uw bestelling wordt gratis door ons verpakt en verzonden.

Uw USB stick als relatiegeschenk

Een USB stick kan je natuurlijk zonder meer weggeven, maar leuker is het om er een gerichte actie van te maken. In plaats van tegen uw klant te zeggen: "Ik mail het wel even", geeft u hem de USB stick waar "toevallig" deze gegevens al op staan. U zult uw klant hiermee absoluut positief verbazen. Bestel vandaag nog uw USB sticks om uw klanten te verrassen.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster